1. SPA WARMTEPOMP bespaart tot 75% energie !

Verlaag de verwarmingskosten van uw spa of zwemspa.

Een conventionele spa verwarmer zet 1 kilowatt elektriciteit om in 1 kilowatt warmte. Onze Spanet warmtepomp voor spa’s en zwemspa’s zet bv 1 kilowatt elektriciteit om in 5.5 kilowatt warmte, waardoor je tot wel max 4,5 kilowatt gratis aan warmte krijgt! Onze 8.8 Kw versie geeft zelfs tot 7 Kilowatt gratis energie.

Dit door energie (warmte) uit de omgevings lucht te halen. GRATIS energie dus !

Zelfs als we rekening houden met de bedrijfskosten van uw spa pompen, zullen de totale bedrijfskosten 70% worden verlaagd. Gedurende de levensduur van uw spa leidt dit tot besparingen van duizenden Euro’s.

Uniek is dat onze spa warmtepompen communiceren met de besturing van uw spa / bubbelbad (Spanet). Afhankelijk van de buitentemperatuur kiezen deze automatisch de best mogelijke situatie en goedkoopste manier en moment voor het verwarmen van uw spa. Spanet warmtepompen zijn compatibel met Spa’s die een spanet besturing gebruiken.

Ontdek hier onze Spanet warmtepompen

Energie zuinige spa’s

Meer info

Spanet Heat Pumps Vs Gas 414x300

2. Binnen isolatie van uw spa :

– Omtrek isolatie

Het perimeter isolatiesysteem heeft twee eigenschappen die het superieur maken aan het traditionele ‘foam on shell’ spa-isolatiesysteem.

Ten eerste, door ook de omkasting te isoleren , recycleren onze spas de verloren warmte van de pompen en apparatuur, en isoleert het ook de leidingen die anders warmte zouden afgeven aan de omgeving. Dit resulteert in minder algemeen warmteverlies en dus lagere bedrijfskosten.

En ten tweede, door de isolatie tussen de pompen van de spa en u te plaatsen, zult u genieten van een stillere, rustigere en rustgevendere spa-ervaring.

Perimeter Insulation Diagram 600x196

– Arctic pakket isolatie :

Het Arctic-pakket verhoogt de perimeterisolatie met + 50 mm extra isolatie
Dit systeem biedt het ultieme isolatieniveau en wordt veelvuldig gebruikt in onze Vortex-spa’s die worden verkocht in regio’s met extreme klimaten, zoals Scandinavië en Canada.

Arctic Pack Diagram 600x224

– Dubbel-laagse isolatie

De dubbellaagse isolatie bedekt zowel de buitenkast als de schaal. Dit is de meest efficiënte manier om te isoleren. Het houdt lucht vast en gebruikt dezelfde principes als die van moderne dubbele beglazing.

Vortex dubbellaags systeem houdt de warmte van de pompen en leidingen tegen, vermindert het geluid en zorgt voor een warme laag tussen het water en de buitenkant van de spa. Het toevoegen van de optionele dubbellaagse isolatie voegt een hoger niveau van warmtebehoud toe dan de standaard Perimeter-isolatie.

Dual Layer Insulation Diagram 450x167

3. Dikkere isolatie cover :

– Cover met hoge dichtheid isolatiemateriaal

Elke Spa wordt geleverd met een op maat gemaakte, afsluitbare hoes van isolatiemateriaal met hoge dichtheid.

Warmte stijgt op, dus het is logisch om de allerbeste isolatie aan de bovenkant van uw spa te krijgen. Uw hoes met hoge dichtheid klikt vast op uw spa. Dit houdt de warmte binnen en de extra veiligheid om de kinderen buiten te houden! De meeste spas kunnen geleverd worden met extra dikke cover van 15cm (optioneel)

Gebouwd om aan het weer te weerstaan ​​en gemaakt van ultra UV-bestendig vinyl en isolatiemateriaal met hoge dichtheid. Als je er goed voor zorgt, krijg je jarenlang uitzonderlijke service.

Locking Cover Diagram 600x192

4. Programmatie voor zonnepanelen en dag & nacht tellers.

Programmeer uw verwarmingstijden van uw spa af op uw zonnepalen of Dag & Nacht teller.

Powersave timer:

Deze slimme, programmeerbare spa besturing van Spanet, die klaar is voor de digitale meter, minimaliseert de elektriciteitskosten door gebruik te maken van de dalstroomtarieven en door filtratie of verwarming te forceren op momenten dat de stroomkosten het laagst zijn. Lage instelling: off-peak-filtratie. Hoge instelling: daluren van de verwarming. Deze timer werkt ook met zonnepanelen. Verbruik tijdens de energieopname van uw zonnepalen

Programmeerbare slaaptimers:

Neem de controle over wanneer uw spa wakker is of slaapt door eenvoudig een slaaptimer te programmeren via een eenvoudig toetsenbordmenu. De slaaptimers schakelen de verwarming en filtering uit tijdens de gewenste slaapperiode om de spa tot zwijgen te brengen of om het stroomverbruik tot bepaalde tijden van de dag te regelen, zodat het samenvalt met de tarieven van de zonne-energie of de slimme meter buiten de piekuren.

U hoeft de slaaptimers voor handmatig gebruik van de spa tijdens de slaaptijden niet te annuleren – de spa komt tot leven zodra u op een knop van het toetsenbord drukt en komt weer tot leven zodra het gebruik van de spa is beëindigd. Er kunnen maximaal 2 x slaaptimers worden geprogrammeerd voor verschillende bedrijfsuren op weekdagen ten opzichte van het weekend, of voor meerdere slaap- en waakperiodes per dag.