BESPAAR TOT 75%

verwarmingskosten van uw spa met

een warmtepomp

Info warmtepompen
Img 0651 Custom 1 400x300
Svhp Logo 2 300x120 1

Het verwarmen en op temperatuur houden van het water is goed voor ongeveer 85% van de gebruikskosten van uw spa. Al in 2009 erkende SpaNET dat luchtwarmtepompen de meest energie-efficiënte manier van verwarmen zijn en werd het de eerste fabrikant van spabesturing die een interface ontwikkelde om een echte integratie van de warmtepomp in een spabad aan te bieden. De afgelopen dertien jaar heeft de plug-n-play-warmtepompinterface van de SV-serie een leidende rol gespeeld in de industrie door een directe aansluiting van een warmtepomp op uw spa te bieden, waardoor de verwarmingskosten tot 75% op elke stroomrekening kunnen worden teruggebracht.

Aangezien het verwarmen van uw spawater ongeveer 87% van de totale bedrijfskosten uitmaakt, wilt u er zeker van zijn dat u de meest efficiënte verwarming ter wereld op uw spa hebt geïnstalleerd. Door gebruik te maken van PowerSmart technologie kunnen onze SV-serie warmtepompen meer dan vijf keer meer warmte produceren dan wat ze aan elektriciteit verbruiken, zodat uw spa de laagst mogelijke dagelijkse gebruikskosten levert.

Spanet warmtepompen werken enkel met onze spas met een Spanet besturingen!

Ontdek onze warmtepompen

Hoe werkt het ?

Onze warmtepompen maken gebruik van koeltechnologie om warmte aan de lucht te onttrekken (zelfs als het koud is) en verbruiken slechts een zeer kleine hoeveelheid energie om een ventilatormotor en compressor aan te drijven. In vergelijking met gas- of elektrische kachels verbruiken onze warmtepompen een klein deel van de energie om dezelfde hoeveelheid warmte op te wekken, waarbij ze ongeveer 75% minder energie verbruiken dan een elektrische spa-verwarming & 55% minder energie dan aardgas.

Spanet Heat Pumps Vs Gas
Freeheat Graph 898x736 1 366x300

Genereer gratis energie

Voor elke 1 kilowatt elektriciteit verbruikt een standaard elektrische kachel slechts 1 kilowatt aan warmte. In vergelijking met elke 1 kilowatt elektriciteit verbruiken de warmtepompen van de SV-serie tot 5,5 kilowatt warmte, waardoor ze GRATIS tot 4,5 kilowatt warmte opwekken! De modellen met een hoger vermogen van 8,8kW en 12kW wekken nog meer vrije energie op.

Energiebesparing compenseert uw aankoopkost

Wanneer u een SV-warmtepomp hebt, verbruikt u minder energie, wat betekent dat u elke maand een kleinere energierekening en een enorme besparing op elektriciteit krijgt, waardoor u jarenlang duizenden euro’s bespaart. Het geld dat u bespaart op elektriciteit is zo groot dat het uw investering in korte tijd terugverdient. Dit betekent dat de warmtepomp netto 0 euro kost en in wezen GRATIS is!

Powersave Graph New 400x280

Snelle return on investment

Bij elke investeringsaankoop wilt u weten dat deze een uitstekend rendement oplevert. De installatie van een warmtepomp in uw spa biedt zo’n aanzienlijke besparing dat uw terugverdienperiode uiterst kort is. In tegenstelling tot andere hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, die tot 7-10 jaar nodig hebben om de terugverdientijd te bereiken, kunnen onze SV-serie warmtepompen hun kosten in slechts 12 maanden terugverdienen voor zwemspa’s en binnen 1,5 tot 3 jaar voor een middelgrote spa. Met behulp van een 5,5kW SV-serie warmtepomp om uw spa water te onderhouden op 38 ºC het hele jaar door bespaart u op een middelgrote spa, met een nog grotere besparing op zwemspa’s. Dus dat is een snelle 1,5-3 jaar return on investment (ROI) voor spa’s en nog minder voor zwemspa’s. Hoe meer u uw spa gebruikt, hoe meer warmteverlies er moet worden bijgevuld, wat uw besparing verhoogt en de ROI-periode nog verder verkort.

Milieuvriendelijke technologie

Onze warmtepompen leveren niet alleen een echte energiebesparing en financiële beloning voor de eigenaar van een spa, maar zijn ook een milieuvriendelijk apparaat dat zorgt voor een enorme vermindering van het elektriciteitsverbruik en de CO2-voetafdruk van een spa aanzienlijk verlaagt. Het is geruststellend om te weten dat u geld kunt besparen terwijl u zich bekommert om onze wereld en het milieu waarin we leven.

Carbon Lrgfeat Logo

Verminderde Koolstofuitstoot

SV-warmtepompen zijn een koolstofarme technologie die minimale elektriciteit gebruiken en hernieuwbare warmte uit de omgeving gebruiken om het water van de spa te verwarmen. Dit vermindert de uitstoot van broeikasgassen in uw huis en helpt het milieu.

R32410 Lrgfeat Logo 1 296x300

Milieuvriendelijk koelmiddel

Het gebruik van R32 of R410A koudemiddel SV-warmtepompen is veilig voor het milieu. In tegenstelling tot andere koudemiddelen veroorzaken R32 en R410A geen aantasting van de ozonlaag en bereiken ze hogere prestaties bij een lager stroomverbruik.

Spa Feat Logo 114x108 1

Niet alleen voor zwemspa’s, ook perfect voor kleine spa’s / bubbelbaden !

Hoewel de meeste mensen inzien dat ze niet zonder de kostenbesparende voordelen van een warmtepomp in een badkuip kunnen, kijken veel mensen volledig over het hoofd en overwegen niet eens een warmtepomp in een kleiner bad te plaatsen. Hoe klein het volume van de spa ook is, alle voordelen van energiebesparing en kostenterugwinning zijn nog steeds van toepassing, en beter nog, het minimale stroomverbruik van de warmtepomp geeft u de mogelijkheid om de warmtepomp voor de verwarming op volle capaciteit te laten draaien met alle jetpompen in werking, zelfs op een beperkte 16A stekkerklare stroomvoorziening! Gebruik uw spa zo lang als u wilt, zelfs op koude nachten. Er bestaat geen twijfel over dat een warmtepomp uw spa zal verbeteren, waardoor u een aangenamere spa-ervaring krijgt, terwijl uw energiekosten worden verlaagd.

Afford Logo 70x108 1

Betaalbaar gebruik van de spa het hele jaar door, houd uw spa 24/24 , 7/7 warm.

Onze warmtepompen verbruiken een klein deel van de energie en genereren toch een grote hoeveelheid warmte. Dus als u een SpaNET spa, uitgerust met een SV-warmtepomp heeft, kunt u het zich veroorloven om uw spa 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te verwarmen en klaar voor gebruik te laten staan, zonder elke bezorgdheid over de kosten. Geniet van uw spa op elke dag, op elk moment met betaalbaar gebruik van de spa het hele jaar door.

Hot Logo 93x108 1

Spa blijft warm op koude nachten

Een spa verliest het meeste warmte, in het snelste tempo, wanneer de cover open is en de spa in gebruik is. Dit is het moment waarop de meeste spa’s de verwarming uit schakelen wanneer de jetpompen zijn ingeschakeld om binnen de stroom voorziening (zekering) te blijven, waardoor uw spa sneller afkoelt dan u wilt.
Onze warmtepompen verbruiken zo weinig energie waardoor de verwarming kan blijven verwarmen tijdens het gebruik van uw spa. Hierdoor koelt uw water niet af.

Typische spa met 16 Ampere aansluiting :

Stdhtr15a Graph 1024x384 1
Hp15a Graph 1024x384 1

Typische spa met 32 Ampere aansluiting :

Stdhtr32a Graph 1024x460 1
Hp32a Graph 1024x459 1
Fast Logo 140x108 1

Spa verwarmt sneller aan een lagere kost

Veel spa’s, vooral plug-in modellen, hebben een maximale verwarmingscapaciteit van 3kW, terwijl SV-warmtepompen 5.5kW of hoger zijn. Zelfs op grotere spa’s of zwemspa’s met 5.25kW warmtepompen, presteren de SV-warmtepompen beter dan met conventionele 8.8kW of 12kW warmte elementen. Dus met grotere 5.5kW, 8.8kW of 12kW vermogen zullen de SV-warmtepompen uw spa bijna twee keer zo snel verwarmen dan standaard heaters.

Rendement standaard heater vs warmtepomp bij 16 Amp spas

15aspa Hp Graph 911x736 1

Rendement standaard heater vs warmtepomp bij 32 Amp spas

32aspa Hp Graph 710x736 1
Interface Icon V2 106x108 1

SV-serie warmtepompinterface

De SV-serie PowerSmart warmtepompen zijn de eerste warmtepompen die een echte integratie in een spabad bieden. Er is geen apart toetsenbord op de warmtepomp voor het aanpassen van de instellingen, maar ze hebben een speciale interface voor naadloze integratie met een SV Serie spa-besturing, zodat alle temperatuurinstellingen en modusaanpassingen gemakkelijk kunnen worden geregeld via het toetsenbord aan de zijkant van de spa. De warmtepomp en de besturing van de spa zijn ontworpen om in synergie te werken. Dankzij de solid-state-diagnose en real-time-warmtepompbewaking zorgt het besturingssysteem van de SV-serie voor de juiste werking van de warmtepomp, zodat de betrouwbaarheid op lange termijn gegarandeerd is en de bedrijfskosten tot een absoluut minimum beperkt blijven.

Fast Logo Clr 140x108 1

Snellere opwarmtijden

Hot Logo Clr 93x108 1

Spa blijft warm op koude nachten

Dualcore Logo Clr 150x71 1

Verwarmt én koelt

Pwrsaving Logo Clr 118x108 1

Lagere elektriciteits rekeningen

Fastroi Logo Clr 116x108 1

Snelle return on investment

Afford Logo Clr 71x108 1

Betaalbaar gebruik van de spa het hele jaar door

Pnp Logo Clr 97x108 1

plug & play installatie

Svint Logo Clr 108x108 1

Gekoppeld aan de besturing van uw spa

Carbon Logo Clr 150x105 1

Verminderde koolstofuitstoot

Hpmodel Logo 108x108 1

Welk model warmtepomp is geschikt voor u?

SN-HP-55P – 5.5kW SV-serie warmtepomp

De SpaNET 5,5kW SV-serie warmtepomp is ideaal voor
spa’s en zwemspa’s tot 2500L, met een capaciteit tot
5,5kW aan verwarmingsvermogen, terwijl het alleen maar rond 1.1kW ingangsvermogen vraagt

Snhp120 Pic 1 Min 2 400x221

SN-HP-90P – 8.8kW SV-serie warmtepomp

De SpaNET 5.5kW SV-serie warmtepomp is de perfecte
metgezel voor alle zwemspa’s en grotere spa’s
(2500L+), met een verwarmingsvermogen tot 8,8kW
terwijl het slechts ongeveer 1,65kW aan ingangsvermogen verbruikt.

Snhp120 Pic 1 Min 2 400x221

SN-HP-120P – 12.0kW SV-serie warmtepomp

De SpaNET 12.0kW SV-serie warmtepomp heeft voldoende capaciteit voor alle grotere spa’s (7000L+),
die tot 12,0kW aan verwarmingsvermogen leveren, terwijl slechts 2,2kW aan ingangsvermogen verbruikt.

Snhp120 Pic 1 Min 2 400x221

SV-serie warmtepomp specificaties

Sv Series Hp Specs2 1086x1536