Waarom een tweedehands spa kopen bij Spacompany?

Aquavibe Control Panel
Vortex Spas Mercury Monika Lifestyle Shoot 124 28082019
Image Content 04

Tweedehands spa’s in perfecte staat

In de zoektocht naar goedkope spa’s belanden mensen vaak op zoekertjessites. De tweedehands spa’s die je daar tegenkomt, hebben dus al een eerste leven achter de rug en bevatten misschien wel verborgen gebreken die later kunnen opduiken. De tweedehands spa’s in ons aanbod werden uitsluitend gebruikt als demomodellen, zijn goed verzorgd, onderhouden en in perfecte staat.

Image Content 01

Energiezuinige spa’s

Bij Spacompany hechten we enorm veel waarde aan energiezuinigheid. We verdelen voornamelijk energie-efficiënte spa’s, dus ook met onze tweedehands spa’s minimaliseer je je energieverbruik. Door ze te koppelen aan een warmtepomp bespaar je tot maar liefst 75% op energie. Met Power Saving Timers beperk je je elektriciteitskosten door middel van dalstroomtarieven en kan je de filtratie of verwarming inschakelen wanneer de stroomkosten het laagst zijn. Daarnaast zijn er ook slaaptimers beschikbaar die de filtratie of verwarming van je spa ’s nachts uitschakelen en overdag doen draaien op momenten dat de tarieven laag zijn.

Image Content 01

Tweedehands spa’s van gerenommeerde merken

We kiezen er bewust voor om enkel spa’s te verdelen van kwalitatieve merken. Niet alleen beantwoorden deze merken aan onze verwachtingen op het vlak van energiezuinigheid. Spa’s van toonaangevende merken focussen ook op duurzaamheid. Of je nu een spiksplinternieuwe spa of een tweedehands spa aankoopt bij Spacompany, je mag er zeker van zijn dat je er nog járenlang van kan genieten.

Een gloednieuwe cover voor je tweedehands spa?

Heb je een spa op de kop kunnen tikken? Zorg voor een degelijke bescherming van je spa en behoud de warmte met een spacover. Bij Spacompany vind je covers op maat van eender welk merk of model, bij ons aangekocht of niet. Bezorg ons de afmetingen van je spa, Jacuzzi® of hottub en wij vinden de gepaste cover.