Testvortex Monika 468

Vortex-spa’s

Spacompany is verdeler in Europa van de Vortex-spa’s. Vortex is een Australische producent van spa’s en zwemspa’s. Die Australische oorsprong verklaart ook de krachtige weerstand tegen extreme weersomstandigheden. De Vortex-spa draait moeiteloos op volle toeren in zowel ijskoude als snikhete temperaturen. Het merk zet enorm in op innovatie, kwaliteitscontroles, design, milieu en gemak. De Vortex-spa’s zijn eenvoudig te onderhouden.

  • Duurzame constructie: Vortex Spas worden gemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, kortom een degelijke constructie die jarenlang meegaat.
  • Energie-efficiëntie: Vortex Spas zijn voorzien van een energiezuinige SpaNet-besturing pompen en isolatietechnieken om het energieverbruik te minimaliseren. Dit is goed voor het milieu én uw portemonnee !
  • Krachtige pompen die zorgen voor een degelijke en stevige massage.
  • Vortex Spas is onderdeel van de Jacuzzi® Group, wat een garantie is voor kwaliteit en expertise !
314679772 1301549547052017 7913334600420386803 N

Evolution-spa’s

De grootste troef van onze Evolution-spa’s is het unieke filtratie- en desinfectiesysteem. Je bent zeker van glashelder water en dat met een minimum aan chemicaliën. Daarnaast is de spa voorzien van een driedubbele isolatie en Thermoguard-kast om een maximum aan energie te besparen en extreme temperaturen te trotseren. Onder meer om die redenen ontving onze Evolution-spa een award voor de meest ecologische en energiezuinige spa ter wereld, de ‘Pool Eco Attitude’-award op een wereldtentoonstelling rond spa’s en privézwembaden in 2010. Verder is elke spa handmatig gebouwd met hoogwaardige onderdelen en materialen en uitgerust met de nieuwste technologieën.

Delta 5

Tulp-spa’s

Onze Tulp-spa’s danken hun oerdegelijke kwaliteit aan de uitgebreide tests. We testen ze voor minstens 24 uur of de hele nacht met een watertemperatuur van 40 °C. Dat in combinatie met de beste materialen garandeert een bijzonder lange levensduur. Bij de ontwikkeling van Tulp-spa’s primeert zowel het design als de gebruiksvriendelijkheid.

Fisher Spa

Fisher-spa’s

Fisher-spa vindt dat iedereen toegang zou moeten hebben tot de geweldige voordelen van spa’s en hun hydrotherapy. En nu kan dat ! Fisher Spa’s zijn degelijk gebouwd. Je krijgt waar voor je geld. En ze zijn voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Daarom combineren ze kwaliteit en veiligheid met een betaalbare prijs. Deze spa’s worden gemaakt in dezelfde fabriek als Vortex Spa’s . Dus kwaliteit gegarandeerd ! Maar dan in een iets beschijdenere versie. Dat kregen ze voor elkaar dankzij hun ervaring van maar liefst meer dan 38 jaar.

Aquavia spa

Aquavia-spa’s

Aquavia bestaat al meer dan 30 jaar en centraliseert de productie van al zijn spatoestellen in één fabriek nabij Barcelona. Van daaruit gaan de spa’s de hele wereld rond. Het Aquavia-aanbod bestaat uit exclusieve designspa’s, inbouwspa’s zonder bekleding en professionele spa’s voor openbaar of commercieel gebruik. De Aquavia-spa’s zijn dus geschikt voor binnen en buiten, voor intensief en occasioneel gebruik en voor ontspanning of training. De kwaliteit, het design, de prestaties en de uiteindelijke gebruiker staan centraal bij het ontwerp en de productie.

Hanscraft spa

Hanscraft-spa’s

Hanscraft-spa’s worden volledig (inclusief alle componenten) in Europa vervaardigd. Het merk biedt acht modellen aan die verkrijgbaar zijn met drie verschillende afwerkingen: Plug-and-play, Celtic en Design. De kuipen en omkasting zijn verkrijgbaar in een grote waaier aan kleuren en kan je dus personaliseren volgens je persoonlijke stijl.

Ontdek ons volledige aanbod

Wil je zo’n Aquavia-, Hanscraft- of Vortex-spa wel eens in het echt zien? Wil je alle modellen bekijken van onze Evolution-, Tulp- en Magnus-spa’s? We nodigen je graag uit in onze spashowroom in Hamme. Onze wellnessspecialisten luisteren graag naar je wensen en raden je de modellen aan die écht bij je passen.

Een overzicht van al onze spaproducten en –toebehoren:

Waarom jouw spa kopen bij Spacompany?

Usp Icon

Energiezuinige spa’s

Voor de selectie van onze merken en spaproducten speelt de energiezuinigheid een cruciale rol. De compatibiliteit van onze spa’s en zwemspa’s met een warmtepomp levert jou een verminderd energieverbruik op van maar liefst 75%. Verder kan je je spa gebruiken via timers of in functie van het rendement van je zonnepanelen.

Usp Icon

Compleet aanbod

In ons gevarieerde aanbod van diverse merken vind je meer dan 70 verschillende modellen van spa’s. Daarnaast maak je de wellnesservaring bij jou thuis compleet met onze zwemspa’s, binnensauna’s, buitensauna’s, infraroodcabines voor binnen en buiten, covers op maat, handige tuinaccessoires en een compleet assortiment van onderhoudsproducten.

Usp Icon

Persoonlijke service

Een eigen spatoestel is een flinke investering. Net daarom vinden wij het belangrijk om goed naar je wensen te luisteren en aan te voelen wat echt geschikt is voor jou. Ook na je aankoop blijven we steeds beschikbaar voor onderhoud en herstellingen. Particulieren en wellnesscentra in Europa kiezen bewust voor onze klantgerichte service.

Vortex spa

Kwaliteit aan een lagere prijs

Heb je wel interesse in zo’n Evolution of Vortex-spa, maar deins je terug voor de prijs? Bij Spacompany hebben we voor elk wat wils. Onze toonzaalmodellen zijn in perfecte staat, maar worden uiteindelijk verkocht voor een verlaagde prijs wanneer we onze toonzaal updaten met nieuwe modellen. Hou dus zeker onze aanbiedingen in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom in Hamme.