Spacompany team
Spacompany team

Persoonlijke service van idee tot plaatsing !

Mario en Inge zijn reeds meer dan 18 jaar actief in de wellness sector. Een persoonlijke en ongedwongen aanpak vinden we een must. Service na verkoop is  voor ons vanzelfsprekend !

Spacompany team
Spacompany team

Begin 2021 kregen we versterking !

Tot eind 2020 richtten we ons enkel tot B2C klanten. Vanaf dan breidde onze doelgroep ook uit  tot de B2B markt.

De komst van Gino is sindsdien niet meer weg te denken. Hij zorgt ervoor dat de contacten met onze dealers vlot verlopen, alsook voor aan- en verkoop.

Frédéric kwam eveneens als een geschenk ! Hij ondersteunt ons team met heel wat taken. Leveringen, installaties, service en magazijn zijn in goede handen bij Frédéric.

Spacompany Stella

Security

En niet te vergeten ons hoofd van security… : Stella !

Spacompany Team

Top team !

Alle spatoestellen en –toebehoren in onze wellnesswinkel

Onze toestellen

Spa pret
Vortex Neon
Spa Pret

Spa’s

Ben jij een echte wellnessfanaat? Met een eigen spa kan je het hele jaar door ontspannen, zonder dat je daarvoor je huis uit moet. In onze wellnesswinkel bieden we je maar liefst 70 verschillende energiezuinige spamodellen aan van kwalitatieve merken.

Meer over spa’s

Vortex Zwemspa
Website Fotos Vertikaal 768x1024 (20)
263782286 4697817843589588 4721026274199229504 N

Zwemspa’s

We zijn eveneens jouw wellnesswinkel voor degelijke zwemspa’s. Zo kan je ontspannen, zwemmen, sporten én revalideren in het comfort van je eigen woning. Afhankelijk van de ruimte en je budget heb je de keuze uit diverse modellen.

Meer over zwemspa’s 

Over ons
Over ons
Over ons

Binnensauna’s

Hou jij van de vele gezondheidsvoordelen van de sauna? Laat er een installeren bij jou thuis! In onze wellnesswinkel vind je een groot aanbod Finse sauna’s. Kies jij voor een van onze standaardmodellen of laat je er liever een op maat maken?

Meer over binnensauna’s 

Dsc02378uhuiyhiu
Eclipse Sauna Xl (2 Of 4)
Eclipse Sauna (1 Of 8)

Buitensauna’s

De barrelsauna staat garant voor 100% relaxatie. De ronde vorm verspreidt de temperatuur optimaal, waardoor je een pak minder moet stoken. Deze sauna is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een enorme meerwaarde voor je tuin.

Meer over buitensauna’s

Infrared Chaleur Lounge R (60 Of 61)
Infrared Chaleur Deluxe 110 (2 Of 22)
Infrarood Alpha

Infraroodcabines

Infrarood heeft heel wat positieve effecten op het lichaam. De stralen hebben een gunstige invloed op je bloeddruk, hartfunctie, energiepeil en pijnlijke spieren en gewrichten. Met een eigen infraroodcabine gebeurt dat gewoon bij jou thuis.

Meer over infraroodcabines

Alle accessoires voor je spa

Fotos Website 1024x768 (4)

Covers op maat

Een cover beschermt je spa of zwemspa, houdt het water proper en warm en zorgt er ook voor dat het niet verdampt. In onze wellnesswinkel kan je terecht voor een cover op maat van je spa, ongeacht het merk, het model of je spaleverancier. Je kan kiezen uit isolerende, beschermende en automatische covers.

Meer over spacovers

Over ons

Onderhoudsproducten

Waan je een expert in het onderhoud van je spa, zwemspa, sauna of inraroodcabine met onze kwalitatieve onderhoudsproducten. Met slechts een paar producten voelt je eigen wellness weer als nieuw. Voor een groot onderhoud of herstellingen komen onze specialisten graag langs.

Onze onderhoudsproducten

Infraroodcabine
Image Grid 16
Image Grid 13

Onze merken

Ben je op de uitkijk voor een kwalitatieve spa? Wij selecteren energiezuinige en duurzame spa’s vervaardigd uit duurzame materialen. Breng een bezoekje aan onze wellnesswinkel en ga voor een spa die jarenlang meegaat.

Fisher Spa

Ook goedkopere spa’s

Een spiksplinternieuwe spa is een grote hap uit je budget. Zie jij dat niet meteen zitten? Op onze webshop en in onze fysieke wellnesswinkel stellen we je ook tweedehands spa’s voor aan verlaagde prijzen. Dit zijn onze toonzaalmodellen die in perfecte staat verkeren.